Szobáink

Több, mint 40 személy elszállásolására elegendő egy-, két-, háromágyas és családi szobákkal állunk vendégeink rendelkezésére.

 

Egyágyas szoba

 

Kényelmes, praktikus elrendezésű egyágyas szobáinkat televízió, telefon és korlátlan WiFi Internet elérhetőség teszik otthonosabbá. Fürdőszobáik zuhanyfülkével rendelkeznek. Szobáink mindegyike nemdohányzó, egyes szobákhoz terasz is tartozik. A szobák nem pótágyazhatóak.

 

Kétágyas szoba

 

Kényelmes kétágyas szobáink mindegyike tágas terasszal rendelkezik. Fürdőszobái zuhanyfülkével felszereltek, a szobákat pedig a televízió, telefon és korlátlan WiFi Internet elérhetőség teszik otthonossá. Szobáinkban nem megengedett a dohányzás, nem pótágyazhatóak.

 

 

Háromágyas szoba

 

Praktikus elrendezésű három ágyas szobáink alapfelszereltsége a televízió, telefon, és korlátlan WiFi Internet elérhetőség. Fürdőszobái zuhanyfülkével rendelkeznek. Szobáink mindegyike nemdohányzó, egyes szobákhoz terasz is tartozik. A szobák nem pótágyazhatóak.

 

 

 Családi szoba

 

Két légterű családi szobáinkat 5 fős családok számára alakítottuk ki. Ideális megoldás, két felnőtt és három gyermek részére. Az egyik 5 fős családi szobánk káddal, míg a másik 2 zuhanyzóval rendelkezik.

 

 

Egy légterű családi szobáink ideálisak 2 felnőtt és 2 gyermek részére. A szobák zuhanyzóval rendelkeznek. A családi szobák alapfelszereltsége a televízió, telefon és korlátlan WiFi Internet elérhetőség. A szobák nem dohányzóak.

 

Kontakt:

 

Pension Tilly

Niederöblarn 75

A - 8960 Niederöblarn

T: +43 3684 / 2258,

0043 6647646985

E:info@pension-tilly.at

 

Magyar telefonszámunk: 06 70 670 7115