Programlehetőségek télen

Síélmény, Ski amadé


Határtalan síelési lehetőséget biztosít a Planai-Hochwurzen síterület a Schladming - Dachstein - Tauern sportégióban. A Ski amadé síszövetség  Ausztria legnagyobb télisport kínálatával, 5 hatalmas síterülettel és 865 kilométerrel várja Önt! A sírégió szíve a 4-hegy-síhinta, amely a négy ismert síhegyet (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen, Reiteralm) köti ösze.

Síbérletek árai - Ski amadé

Grimming Therme fürdő

 

Ha az egész napos kirándulás vagy síelés után szeretnének ellazulni, akkor próbálják ki  Bad Mittendorfban a nem rég épült Grimming Therme fürdőt. A 40 fokos termál medencékben ellazulhatnak és gyönyörködhetnek a Grimming hófödte csúcsaiban , vagy a szauna komplexumban kipihenhetik a nap fáradalmait.

 

Sífutás a paradicsomban


Fedezze fel a közeli sífutópályákat Rohrmoosban, Ramsauban vagy Bad Mitterndorfban! A Ski amadé-hez tartozó 714 km-nyi sífutópályán tesztelhetjük fizikai állóképességünket és élvezhetjük az idilli téli tájat.

Kirándulás a hófödte csúcsokon

 

Érintetlen havas tájak, jól karbantartott téli kiránduló útvonalak sok-sok kilométeren keresztül. Lélegezzen nagyokat a kristálytiszta alpesi levegőből, és élvezze a napsütötte havas hegyoldalakat.

Tiszta téli élmény


Gyermekálmok válnak valóra egy hócsúszda vagy hórafting pályán. Galstenberg vagy Hochwurzen szánkópályáit, nem szabad kihagyni!

Club Sportunion Niederöblarn


A niederöblarni sportcentrum nem csak nyáron, hanem télen is ideális hely sportolásért lelkesedő üdülővendégek számára. Aerobic, fitness center, teniszcsarnok, sportcsarnok, wellnes kínálat szaunával, szanáriummal, gőzfürdővel és szoláriummal.

Kontakt:

 

Pension Tilly

Niederöblarn 75

A - 8960 Niederöblarn

T: +43 3684 / 2258,

0043 6647646985

E:info@pension-tilly.at

 

Magyar telefonszámunk: 06 70 670 7115