Programlehetőségek télen

Síélmény, Ski amadé


Határtalan síelési lehetőséget biztosít a Planai-Hochwurzen síterület a Schladming - Dachstein - Tauern sportégióban. A Ski amadé síszövetség  Ausztria legnagyobb télisport kínálatával, 5 hatalmas síterülettel és 865 kilométerrel várja Önt! A sírégió szíve a 4-hegy-síhinta, amely a négy ismert síhegyet (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen, Reiteralm) köti ösze.

Síbérletek árai - Ski amadé

Grimming Therme fürdő

 

Ha az egész napos kirándulás vagy síelés után szeretnének ellazulni, akkor próbálják ki  Bad Mittendorfban a nem rég épült Grimming Therme fürdőt. A 40 fokos termál medencékben ellazulhatnak és gyönyörködhetnek a Grimming hófödte csúcsaiban , vagy a szauna komplexumban kipihenhetik a nap fáradalmait.

 

Sífutás a paradicsomban


Fedezze fel a közeli sífutópályákat Rohrmoosban, Ramsauban vagy Bad Mitterndorfban! A Ski amadé-hez tartozó 714 km-nyi sífutópályán tesztelhetjük fizikai állóképességünket és élvezhetjük az idilli téli tájat.

Kirándulás a hófödte csúcsokon

 

Érintetlen havas tájak, jól karbantartott téli kiránduló útvonalak sok-sok kilométeren keresztül. Lélegezzen nagyokat a kristálytiszta alpesi levegőből, és élvezze a napsütötte havas hegyoldalakat.

Tiszta téli élmény


Gyermekálmok válnak valóra egy hócsúszda vagy hórafting pályán. Galstenberg vagy Hochwurzen szánkópályáit, nem szabad kihagyni!

Club Sportunion Niederöblarn


A niederöblarni sportcentrum nem csak nyáron, hanem télen is ideális hely sportolásért lelkesedő üdülővendégek számára. Aerobic, fitness center, teniszcsarnok, sportcsarnok, wellnes kínálat szaunával, szanáriummal, gőzfürdővel és szoláriummal.

WIEDERERÖFFNUNG am 29. Mai

 

Nyitás: 2020. május 29

Kontakt:

 

Pension Tilly

Niederöblarn 75

A - 8960 Niederöblarn

T: +43 3684 / 2258,

0043 6647646985

E:info@pension-tilly.at

 

Magyar telefonszámunk: 06 70 670 7115