Programlehetőségek nyáron

Túrázás a Schladming - Dachstein régióban

 

Közel 1000 km jelzett turistaút, és kalandokkal teli bicikliút várja Önt is a Dachstein - Tauern-i turistaparkban. A 300 hegyi tavacska, 80 vízesés, a kristálytiszta vizű patakok, és a gleccserek csak Önt várják, hogy felfedezhesse őket!

@www.ennsradweg.at
@www.ennsradweg.at

Kerékpártúrák              Enns-menti kerékpárút R7

Panziónk ideális kiindulópontja számos, a környező hegyekbe vezető kerékpártúrának, hisz panziónk közvetlenük az R7-es kerékpárút mellett található.

Az Enns-menti kerékpárút Flachauból Schladmingon, Gesäuse és a Kalkalpen nemzeti parkokon át a Duna menti Ennsig vezet három tartományon át. ((Salzburg, Stájerország, Felső-Ausztria) .


További információk: www.ennsradweg.com/hu

Wilde Wasser – Vad Vizek

 

Vad vizek világa, sétautak és túrák bámulatos keveréke, mely Schladmingtól néhány kilométerre az Untertal völgyben található. A teljes völgytúra hossza 12 km, de kocsival a közeli parkolókat használva a túra leglátványosabb részén kezdhetünk, ahol különféle útvonalakon juthatunk el a Riesach tóig. Egyaránt ideális kirándulóhely családoknak, gyakorlott és kezdő túrázóknak. Látogatható: április és október között

További információ angol és német nyelven:

http://www.wildewasser.at/en/index.php

 

Gröbming – ZIPLINE 2,5 km repülés a völgybe

 

A Zipline – az Alpok legnagyobb drótkötél-lesiklópályája mindössze 16 km-re található a Tilly Panziótól, a Stoderzinkenen. A Zipline használata közben úgy érezhetjük magunkat, mintha madárként szárnyalnánk a levegőben, 120 méterrel a talajszint felett, akár 115 km/órás sebességgel.  Egyidejűleg 4 párhuzamos drótkötélen lebeghetnek a jelentkezők a legnagyobb biztonságban . Közvetlen a létesítmény mellett található Ausztria legnagyobb kalandparkja. Valósítsd meg a repülésről szőtt vágyaid most!

Előzetes online bejelentkezés szükséges!

  • Felnőtteknek (16 éves kortól):39 Euro/fő
  • Gyerekeknek (8-15 éves korig): 25 Euro/fő

További információ és foglalás magyar nyelven: 

http://www.zipline.at/hu/index.php

Kalandpark - Gröbming

 

Ausztria legnagyobb alpesi kötélparkja 2000 méter hosszúságban. Az egész család számára izgalmas utazás és felfedezés az erdőben. 18 pálya, 2 - 15 méter magasan, több mint 200 különböző elemmel. A legkisebbeket 3 éves kortól mini- és gyerekpálya várja.

Információk: www.abendteuerpark.at


Belépő:                                                    Nyitva tartás:

3-5 éves  kor között : 8 Euro           június 30-ig: szerda-péntek: 14:00 - 18:00

6-15 éves  kor között: 17 Euro        hétvégén és ünnepnapokon:10:00 - 18:00           16 éves kor felett: 25 Euro              július 1-szeptember 7:naponta:10:00 - 18:00


Club Sportunion Niederöblarn


A niederöblarni sportcentrum nem csak nyáron, hanem télen is ideális hely sportolásért lelkesedő üdülővendégek számára. Aerobic, fitness center, teniszcsarnok, sportcsarnok, wellnes kínálat szaunával, szanáriummal, gőzfürdővel és szoláriummal.

Alpesi Repülőiskola Niederöblarn


Niederöblarnban minden lehetőség adott, hogy a repülés élményét átéljék. Vitorlásrepülés, művitorlásrepülés, motoros vitorlás vagy motoros repülés, itt mindent meg lehet tanulni és később gyakorolni is.

Dachstein Jégpalota


A Dachstein Jégpalota a gleccser legbelsejét tárja fel az érdeklődők előtt és megmutat egy olyan világot, amely mindeddig rejtve maradt a külső szemlélő számára. Jégművészek munkájának eredményeképp egy lenyűgöző és misztikus műalkotás jött létre a jég, a fények és a hangok ötvözetéből.

Hallstadt


Európa egyik legrégibb sóbányájáról nevezetes a Dachstein lábánál 508 m magasan fekvő tóparti kisváros. Halstatt városa a világörökség része. Bűbájos, elmondhatatlanul szép település, igazi ékszer. Egymás fölé épült házak, hangulatos főtér, csodálatos tópart.

Kalandok


Niederöblarn változatos tevékenységek lehetőségét kínálja az aktív vendégeknek. Éljen át felejthetetlen rafting- és kanyontúrákat az Enns folyón, vagy próbálja ki a siklóernyőzést! Számos kerékpár- és túristaút mellett golfpályák, teniszpályák, lovaglási lehetőségek várják Önöket!

Kontakt:

 

Pension Tilly

Niederöblarn 75

A - 8960 Niederöblarn

T: +43 3684 / 2258,

0043 6647646985

E:info@pension-tilly.at

 

Magyar telefonszámunk: 06 70 670 7115